Remon Nieuws

Beurs Eigen Huis 15 t/m 17 maart Jaarbeurs Utrecht.

Verduurzaam je droomhuis

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 15 t/m 17 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Uiteraard is jouw droomhuis vrij van kalk, waardoor jouw nieuwe keuken, badkamer en al je nieuwe apparatuur ook echt gloednieuw blijft!

Remon wil de focus dit jaar meer leggen op de duurzaamheid die onze producten bieden. Onthard water zorgt ervoor dat er minder chemische producten nodig zijn zoals wasverzachter en schoonmaakmiddelen. Ook uw apparatuur gaat veel langer mee omdat er geen aanslag meer ontstaat. Zelfs kalkresten die door de jaren heen opgebouwd zijn, verdwijnen binnen enkele weken uit uw leidingen en apparatuur.

Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor duurzame energie graag zijn steentje aan bijdraagt. Dit jaar doen we dat door middel van onze beursactie met de Deluxe Neva 12ltr. We bieden deze ontharder aan van € 1999,- voor maar €1749,- inclusief een gratis koolstoffilter met zilver. Jaarlijks komt ongeveer 140 ton resten van medicijnen via de urine en ontlasting in het riool terecht. Dit is lastig te zuiveren waardoor het in ons drinkwater terecht komt. Een koolstoffilter met zilver van Remon zorgt voor net dat beetje extra om je water te zuiveren van medicatie en andere ongezonde stoffen.

Profiteer van onze spetterende beursactie van 15 t/m 17 maart op de Beurs Eigen Huis!!!

Waar:
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 3521 AL

Wanneer:
15 t/m 17 maart 2019

«
»