Remon Nieuws

Installatie Vakbeurs 14 t/m 16 mei 2019 Evenementenhal Gorinchem

ALS REMON-DEALER PROFITEERT U VAN VELE VOORDELEN

Bij Remon bent u verzekerd van hoogwaardige waterontharders. Onze waterontharders onderscheiden zich door het mooie kleurenbeeldscherm, de vakantieregeling en de ontsmettingsmodule. Daarnaast passen ze in vrijwel iedere ruimte door de keuze aan diverse formaten. Gezien de kwaliteit, de vormgeving en de specifieke functies zijn deze waterontharders een waardevolle toevoeging aan uw assortiment. Onze jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling ziet u zowel terug in onze producten als in onze technische ondersteuning.

 

SCHERPE PRIJZEN

U profiteert bij ons van scherpe prijzen en interessante voorwaarden op zowel de waterontharders als het zout. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke positie in de markt.

 

SERVICE

Wij hechten veel waarde aan de technische ondersteuning van onze dealers. Onze technische helpdesk staat dagelijks voor u klaar bij vragen over het product, de montage of bij het oplossen van problemen. Niet voor niets staat Remon Waterontharders al jaren bekend om haar goede service. Daarnaast ondersteunen wij onze dealers graag door middel van voorlichting en opleidingsmogelijkheden over onze producten.

 

MARKETING

Met onze kwaliteitsproducten en onze technische ondersteuning kunt u zich als dealer van Remon volledig onderscheiden van uw collega’s. Wij bieden u promotiemateriaal met uw eigen bedrijfsnaam en logo zoals folders, pull-up banners en presentatiemateriaal. Daarnaast zijn al onze waterontharders niet voorzien van ons logo en standaard uitgevoerd met een zeer duidelijke montagehandleiding voor een snelle en eenvoudige montage. Bij grotere afnames is het zelfs mogelijk de waterontharders te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo! Ideaal om de waterontharder uw eigen identiteit mee te geven.

 

VAST CONTACTPERSOON

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en onze dealers. Daarom werken wij met een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.


Komt u onze stand ook bezoeken? Standnr. C112

«