Lees hier alle ervaringen
met onze waterontharders

Een waterontharder rekent af met kalkaanslag. Stralend sanitair, beter functionerende apparaten en een zachtere huid, dit bereikt u allemaal met een waterontharder.

› Lees hieronder alle ervaringen

Zacht water zorgt voor een zachte huid

“Toen mijn zus kwam logeren was het eerste dat haar opviel het zachte water dat uit de kraan kwam. Tijdens het handen wassen leek het net of de zeep er niet af wilde gaan. Het was echter geen zeep maar zacht water wat de oorzaak was. Een zachte huid zonder zeep, dit is het resultaat van een waterontharder van Remon.”

Familie Van der Meer uit Marum

Geen last meer van huidproblemen

“Mijn vrouw heeft altijd al last gehad van huidproblemen. Op internet hebben we gelezen dat een waterontharder huidproblemen voorkomt. Daarom bij Remon Waterbehandeling informatie ingewonnen. De specialist van Remon heeft al onze wensen meegenomen en een waterontharder geadviseerd die perfect past binnen onze situatie. De waterontharder werd vlot geïnstalleerd. We waren verbaasd dat de huid van mijn vrouw er de volgende dag al direct beter uit zag. Zelfs haar haar krult veel meer. De huidproblemen zijn voorgoed verleden tijd. Wij zijn super blij met deze aankoop. Dit hadden we veel eerder moeten doen!”

Familie Tomasoa

Lagere energiekosten

“Sinds wij een waterontharder van Remon gebruiken zien wij onze energierekening dalen. Dit komt doordat kalkaanslag het energieverbruik doet stijgen. De kalkafzetting vormt een isolatielaag rond het verwarmingselement van apparaten zoals de cv-ketel of de wasmachine. Om het water te verwarmen is nu veel meer energie nodig. Dankzij de waterontharder is kalkaanslag verleden tijd en werken de apparaten een stuk zuiniger.”

Familie de Bruin