De prijs van een waterontharder bij Remon

Bij Remon koopt u een kwaliteitswaterontharder voor een scherpe prijs! Wat zijn de prijzen van de waterontharders bij Remon? En komen hier nog jaarlijkse kosten bij? Lees hieronder alles over de kosten van een waterontharder en weeg onze prijzen af tegen die van andere aanbieders.

Prijzen van waterontharders bij Remon

Bij Remon variëren de prijzen van een waterontharder van €1300,- tot €2100,- Dit bedrag is inclusief btw, montage van de waterontharder én de kosten van de benodigde materialen. Welke waterontharder voor u het meest geschikt is hangt af van uw specifieke situatie.

Op basis van een vrijblijvend bezoek door een van onze adviseurs kunnen wij een offerte opstellen die specifiek gericht is op uw situatie. Hierbij houden wij rekening met uw gemiddeld waterverbruik, de beschikbare ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en zullen we de waterhardheid meten. Personen met een gemiddeld waterverbruik adviseren wij een andere waterontharder te laten plaatsen, dan personen met een gemiddeld hoog waterverbruik.

Wij raden dan ook aan om altijd het advies van een Remon adviseur in te winnen alvorens u tot aanschaf overgaat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling stelt ons als geen ander in staat u van gedegen advies over waterontharders te voorzien. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste waterverzachter en wellicht kunt u kosten besparen. Houdt bij de aanschaf van een type waterontharder dus niet alleen rekening met de prijs, ook met de service die geleverd wordt.

Remon waterontharders: beste prijs, uitmuntende service

Remon onderscheidt zich van de concurrentie door de scherpe prijsstelling en de wijze waarop de waterontharders door onze professionele installateurs worden geïnstalleerd. De waterontharders worden volledig volgens de voorschriften geplaatst. Bij voorkeur wordt de Remon waterontharder direct na de watermeter aangesloten zodat de gehele woning wordt voorzien van zacht water. Samen met u gaan onze erkende installateurs op zoek naar de meest geschikte plek om de waterontharder te laten plaatsen. Plan nu gratis en vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Wat zijn de kosten van een waterontharder naast de aanschafprijs?

Remon Waterontharders heeft 2 garantie-opties om de correcte werking van de waterontharder te waarborgen.

Optie 1: het servicecontract

Jaarlijks komt er een van onze 45 servicemonteurs langs om uw waterontharder van onderhoud te voorzien. Tijdens dit bezoek wordt de waterontharder op meerdere punten gecontroleerd en worden bepaalde onderdelen preventief vervangen. Ook neemt de monteur direct een nieuwe voorraad zout voor u mee (max. 100 kg.). Dit zout is gratis en hoort bij de servicebeurt. Naast een jaarlijkse servicebeurt zijn ook mogelijke tussentijdse storingsbezoeken bij het onderhoudscontract inbegrepen. Dit is inclusief alle werk- en reisuren en benodigd klein materiaal. Een servicecontract kost €115,- per jaar. Het servicecontract is tussentijds opzegbaar.

Optie 2: vijfjaarlijkse controlebeurt met verlenging van de garantie

Als u afziet van het jaarlijkse servicecontract kunt u er na vijf jaar voor kiezen om de garantie te verlengen met nog eens 5 jaar. Deze verlengde garantie wordt afgegeven na één grondige onderhoudsbeurt en kost €350,00. Dit bedrag is inclusief btw én de kosten van de benodigde materialen. Tijdens deze uitgebreide onderhoudsbeurt worden bepaalde onderdelen preventief vervangen. U mag de garantie in totaal tweemaal verlengen en kunt op deze wijze maximaal 15 jaar garantie verwerven.

U hoeft na de eerste vijf jaar de garantieperiode niet nogmaals vijf jaar te verlengen. Mocht er na de eerste vijf jaar problemen met uw Remon waterontharder ontstaan, dan komen wij deze uiteraard voor u oplossen. De kosten zullen dan door Remon worden bepaald op basis van nacalculatie.

Remon adviseert optie 1

Waarom? De kwaliteit van uw kraanwater is van groot belang. Door jaarlijks de waterontharder te laten inspecteren, weet u zeker dat alles in orde is. Bovendien is het oplossen van tussentijdse storingen met een jaarlijks onderhoudscontract kosteloos. Daarbij komt nog dat onze onderhoudsmonteur uw jaarlijkse hoeveelheid regeneratiezout meeneemt. Dit zout is gratis en hoort bij de onderhoudsbeurt. Dit heeft de volgende voordelen:
– u heeft altijd voldoende zout in huis;
– het zout heeft de juiste kwaliteit;
– het zout wordt gratis geleverd. U bespaart op de verzendkosten.

Prijs waterontharder opvragen

Onthardingszout van Remon, de beste in zijn soort

Onze waterontharders werken met zouttabletten. Wij raden u aan om Remon onthardingszout te gebruiken. Remon onthardingszout voldoet aan de hoogste Europese Norm wat betreft zuiverheidsklasse: EN 973 Type A en heeft een zuiverheidsgraad van maar liefst 99,9%. De zouttabletten van Remon bevatten geen E-nummers of antiklontermiddelen.

De zouttabletten zijn verkrijgbaar in 10kg- en 25kg-zakken. Daarnaast zijn zoutblokken van 4 kg bij ons verkrijgbaar, deze passen bijvoorbeeld in een AquaCell waterontharder. Zout kunt u eenvoudig bestellen via ons bestelformulier of telefonisch via 0594-648080.

Alleen bij gebruik van Remon onthardingszout heeft u recht op 15 jaar volledige garantie.

Veelgestelde vragen

Ben ik gebonden aan een onderhoudscontract?

Nee, u bent niet verplicht om een onderhoudscontract te nemen. U krijgt altijd direct na aanschaf van de waterontharder vijf jaar volledige garantie. Is er iets niet goed? Dan lossen wij dit geheel kosteloos op. Dus geen voorrijkosten, werkuren of onderdelen die u moet betalen.

Zoals in de hierboven genoemde garantie-opties beschreven staat, kunt u na de eerste vijf jaar uw garantie nogmaals vijf jaar verlengen (optie 2).

De meeste klanten van Remon kiezen er echter voor om direct een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten (optie 1). De waterontharder wordt dan op meerdere punten gecontroleerd en de onderhoudsmonteur vervangt (kosteloos) bepaalde onderdelen preventief. Tevens neemt de monteur de benodigde hoeveelheid zout mee. Dit zout is gratis en omdat u zelf het zout niet hoeft te bestellen betaalt u ook geen verzendkosten.

Wat is de levensduur van het Remon hars?

Bij aanschaf van een Remon waterontharder ontvangt u 20 jaar garantie op de goede werking van het hars.

Wachttijd bij een storing?

Er zijn maar liefst 45 servicemonteurs dagelijks op pad om onze klanten te ondersteunen. Dit betekent dat wij in geval van storing snel bij u kunnen zijn om de storing te verhelpen.

Levert Remon in heel Nederland?

Jazeker. Dagelijks zijn onze 45 installatie- en servicemonteurs, verspreid over onze 4 vestigingen in Leek, Marum, Dalfsen en Ospel, in heel Nederland actief. Zij voeren installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan verschillende waterbehandelingsinstallaties. Ook onze adviseurs zijn in heel Nederland actief. Waar u ook woont, wij komen graag langs om u van gedegen advies te voorzien.

Kan ik zelf onderhoud uitvoeren aan mijn Remon waterontharder?

U kunt de waterontharder zo nu en dan (jaarlijks) eens goed schoonmaken. Dit houdt in dat u even een doekje door het pekelvat haalt en de buitenkant schoonmaakt. Voor het technisch onderhoud aan de besturingselementen van de waterontharder is het aan te raden een Remon monteur langs te laten komen.

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?

Tijdens de onderhoudsbeurt zullen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • De harsvulling van de ontharder controleren op werking en indien nodig reinigen.
  • Controle van kleppen, afsluiters en lekkages.
  • Controleren scheiding drinkwater en pekelwater.
  • Controleren van de werking van de vlotterbeveiliging.
  • Controleren van de aan- en afvoerleidingen op lekkages.
  • Reiniging van het besturingsventiel.
  • Het onderzoeken van de waterhardheid na de waterbehandeling.
  • Controle/herberekening spoelinstellingen.
  • Diverse andere kleine controlepunten.

Na deze onderhoudsbeurt kunt u weer zorgeloos genieten van zacht water.