Remon waterontharders ervaringen

U wilt een waterontharder aanschaffen maar bent benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers? Onze klanten vertellen graag over hun waterontharder ervaring. Niet omdat wij dat aan ze vragen, maar juist omdat ze ook u willen overtuigen van de voordelen van een waterontharder.

De ervaringen van onze klanten helpen u op weg

Op dit moment bent u zich waarschijnlijk aan het oriënteren op het gebied van waterontharders. Door het grote aanbod en de vele aanbieders is het wellicht moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wij hopen u op weg te helpen bij de keuze van een waterontharder door de ervaringen van onze klanten te delen.

 

Zacht water zorgt voor een zachte huid

“Toen mijn zus kwam logeren was het eerste dat haar opviel het zachte water dat uit de kraan kwam. Tijdens het handen wassen leek het net of de zeep er niet af wilde gaan. Het was echter geen zeep maar zacht water wat de oorzaak was. Een zachte huid zonder zeep, dit is het resultaat van een waterontharder van Remon.”

Familie Van der Meer uit Marum

Geen last meer van huidproblemen

“Mijn vrouw heeft altijd al last gehad van huidproblemen. Op internet hebben we gelezen dat een waterontharder huidproblemen voorkomt. Daarom bij Remon Waterbehandeling informatie ingewonnen. De specialist van Remon heeft al onze wensen meegenomen en een waterontharder geadviseerd die perfect past binnen onze situatie. De waterontharder werd vlot geïnstalleerd. We waren verbaasd dat de huid van mijn vrouw er de volgende dag al direct beter uit zag. Zelfs haar haar krult veel meer. De huidproblemen zijn voorgoed verleden tijd. Wij zijn super blij met deze aankoop. Dit hadden we veel eerder moeten doen!”

Familie Tomasoa

Lagere energiekosten

“Sinds wij een waterontharder van Remon gebruiken zien wij onze energierekening dalen. Dit komt doordat kalkaanslag het energieverbruik doet stijgen. De kalkafzetting vormt een isolatielaag rond het verwarmingselement van apparaten zoals de cv-ketel of de wasmachine. Om het water te verwarmen is nu veel meer energie nodig. Dankzij de waterontharder is kalkaanslag verleden tijd en werken de apparaten een stuk zuiniger.”

Familie de Bruin

De service van Remon waterontharders, ervaar het zelf

Al meer dan 35 jaar zorgt Remon voor schoon, helder water. Naast dat Remon bekend staat om haar deskundigheid op het gebied van waterzuivering en aardwarmte is Remon ook de juiste aanspreekpartner op het gebied van waterontharding.

Bij aanschaf van een Remon waterontharder ontvangt u vijftien jaar volledige garantie (volgens de garantievoorwaarden). Is er onverhoopt iets mis met uw ontharder? Dan lossen wij dit geheel kosteloos op. Dus géén voorrijkosten, werkuren of onderdelen die u moet betalen. Er zijn dagelijks 45 servicemonteurs onderweg dus er is er altijd 1 bij u in de buurt. Daarnaast komen zij ook jaarlijks langs voor een onderhoudsbeurt waarbij de verplichte CA-terugstroombeveiliging wordt gekeurd. De CA-terugstroombeveiliging dient jaarlijks gecontroleerd te worden op een goede werking. Uiteraard neemt de monteur direct uw jaarvoorraad aan onthardingszout mee. Dát is de service van Remon.

Vraag offerte aan

Welke waterontharder biedt de beste ervaring?

Op basis van onze ervaring weten wij goed wat wél en juist niet goed werkt. Deze kennis hebben wij gebundeld en samengebracht in onze Remon Deluxe waterontharder serie. Deze serie bevat een waterontharder voor ieder type huishouden. Ons meest complete model is de Remon Deluxe Desna. Deze waterontharder is zo in te stellen dat deze voor zowel een 1-persoons als 6-persoons huishouden geschikt is, handig voor als er nog uitbreiding op komst is of u vaak gasten over de vloer hebt. Verder beschikt dit model over een zoutdetectiemodule die een seintje geeft wanneer het zout bijna op is en een vakantiemodus. De hoge doorstroomcapaciteit van maar liefst 2,8 m³/h zorgt voor maximaal comfort tijdens het douchen, zelfs wanneer u een regendouche heeft.
De eigenschappen van de Remon Deluxe Desna waterontharder op een rijtje

  • Geschikt voor elk huishouden
  • Overdag altijd zacht water
  • Ontsmettingsmodule
  • Kleurenbeeldscherm
  • Vakantiemodus
  • Eindhardheid instelbaar
  • Zoutdetectie
  • Modern design
  • Grote zoutvoorraad
  • 2,8 m³/h debiet

 

Overtuigd na het lezen van de ervaringen met Remon waterontharders?

Wij helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze voor een waterontharder. Maak nu vrijblijvend een afspraak met 1 van onze adviseurs en wie weet deelt u hier binnenkort zelf uw waterontharder ervaring.