Waterontharder kopen

Hoe groot uw huishouden ook is, Remon heeft de geschikte waterontharder. Wij onderscheiden ons door het uitgebreide assortiment waterontharders. Zowel met als zonder stroom, één of twee cilinders, digitaal of analoog, alles is mogelijk! Wij hebben gegarandeerd een type waterontharder dat aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies op maat

Deluxe serie

Met een waterontharder van onze Deluxe serie haalt u de beste waterontharder in huis die er is. De Deluxe is uitgevoerd met een helder beeldscherm waarmee u de waterontharder kunt instellen en alle belangrijke informatie kunt aflezen. Het beeldscherm is voorzien van een beschermdeksel. De Deluxe is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meeste modellen beschikken o.a. over een vakantiemodus. Tijdens langdurige afwezigheid van de gebruiker zal de waterontharder zichzelf spoelen (zonder zoutverbruik). Daarnaast beschikken deze ontharders over een ontsmettingsmodule en zoutdetectie. Zie hier waarom de Deluxe serie de meest verkochte modellen zijn.

Ik wil vrijblijvend advies op maat

Neva Waterontharder. Geschikt voor kleine en grote gezinnen.

Neva Compact

 • Inhoud harskolom 7 liter
 • Inhoud zoutreservoir 15 kg
 • Maximaal debiet 2,1 m³/h
 • Breedte 270 mm
 • Diepte 550 mm
 • Hoogte 550 mm
 • Aansluiting ¾”
Remon Waterontharder type Neva

Neva

 • Inhoud harskolom 12,5 liter
 • Inhoud zoutreservoir 24 kg
 • Maximaal debiet 2,8 m³/h
 • Breedte 320 mm
 • Diepte 550 mm
 • Hoogte 610 mm
 • Aansluiting ¾”
Remon Deluxe Neva

Neva XL

 • Inhoud harskolom 25 liter
 • Inhoud zoutreservoir 58 kg
 • Maximaal debiet 2,8 m³/h
 • Breedte 320 mm
 • Diepte 550 mm
 • Hoogte 1060 mm
 • Aansluiting ¾”

 

Onze waterontharders op een rijtje

Uw situatie bepaalt de benodigde capaciteit van de waterontharder. De Deluxe serie bestaat verschillende waterontharders, variërend van een inhoud van 4,5 t/m 25 liter. De kleinste variant is geschikt voor kleine tot gemiddelde huishoudens, de grootste is bedoeld voor bedrijven zoals kappers of sportverenigingen. Het heldere beeldscherm zorgt dat u de waterontharder gemakkelijk kunt instellen en belangrijke informatie duidelijk kunt aflezen. De Neva, Neva XL en de Tara’s beschikken over een vakantiemodus. De vakantiemodus zorgt ervoor dat de waterontharder zichzelf spoelt in de tijd dat deze niet gebruikt wordt, zonder dat er onnodig zout wordt verbruikt. Duurzaam én dus goed voor de portemonnee. Daarnaast beschikken de Neva, Neva XL en de Tara over een ontsmettingsmodule en zoutdetectie. De Tara is een ideale waterontharder bij beperkte ruimte. De harscilinder en het zoutvat kunnen los van elkaar geplaatst worden, waardoor de ontharder ook gemakkelijk in kleinere ruimtes geplaatst kan worden (kruipruimte, meterkast, trapkast etc.).

Inhoud harskolom l
Inhoud zoutreservoir kg
Max. debiet m³/h
Breedte mm
Diepte mm
Hoogte mm
Aansluiting ”
Deluxe Angara 5
Deluxe Angara 7
Angara waterontharder
Deluxe Neva Compact
Neva Waterontharder. Geschikt voor kleine en grote gezinnen.
Deluxe Neva
Neva waterontharder. Geschikt voor kleine en grote gezinnen.
Deluxe Neva XLNeva waterontharder. Geschikt voor kleine en grote gezinnen.Deluxe Tara 4,5Deluxe Tara 7Deluxe Tara 9,5Deluxe Tara 10Deluxe Tara 13
57712,5254,579,51013
91515245815 / 2415 / 2415 / 2415 / 2415 / 24
2,12,12,12,82,82,12,12,82,82,8
200240270320320Ø165Ø190Ø240Ø190Ø260
495550550550550360360360360360
4905505506101.060640650600770630
¾¾¾¾¾¾¾¾¾¾

Een waterontharder kopen, wat kost dat eigenlijk?

Wij bieden de beste prijs voor de beste waterontharder. Maar wat kost een waterontharder dan? Onze waterontharders zijn verkrijgbaar vanaf €1400,–. Lees hier alles over de prijs van onze waterontharders. Remon geeft 15 jaar garantie op een waterontharder. Voor een waterontharder heeft u onthardingszout nodig. Een gemiddeld huishouden verbruikt tussen de 75 en 100 kg zout op jaarbasis. Heeft u een onderhoudscontract afgesloten bij Remon? Dan brengt de servicemonteur dit zout kosteloos voor u mee. Zout bestellen is daardoor niet nodig. Wilt u toch meer zout bestellen, dan kan dit uiteraard gewoon bij Remon! Wilt u weten welk type waterontharder u het beste kunt kopen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Samen met u zoeken zij uit welke waterontharder het beste bij uw situatie past zodat u altijd de meest geschikte waterontharder koopt.

Voordelen van een waterontharder

De voordelen van een waterontharder zijn, buiten dat het het kalk uit het water haalt, als volgt:

 1. Betere smaak
  De waterontharder zorgt voor kalkvrij water. Zacht water voelt een stuk lichter en voller aan dan hard water. Hierdoor zal niet alleen ontkalkt water zelf lekkerder smaken, maar ook uw thee of koffie smaakt beter.
 2. Besparing op schoonmaakmiddelen
  De waterontharder zorgt voor een betere werking van zeep, waspoeder en glansmiddelen. Dankzij de waterontkalker heeft u zo’n 25% tot 30% minder schoonmaakmiddel nodig en dat bespaart kosten. Na de ingebruikname van de waterontharder ontsmet deze de oude kalkaanslag. Hierdoor zal de reeds aanwezige kalk vanzelf verdwijnen. Kalkaanslag zal geen schoonmaakklus meer zijn.
 3. Langere levensduur van apparaten en textiel
  Door het zachte water kan de levensduur van apparaten die veel water gebruiken met wel 30% worden verlengd. Textiel gaat ook langer mee omdat dit wordt gewassen in het zachte water zonder kalk (kalkvrij water).

Alle voordelen van een waterontharder

Meer informatie voordat u een waterontharder koopt

Wilt u een waterontharder laten plaatsen? U heeft vast nog vragen en dat snappen we bij Remon maar al te goed. Op onze site vindt u veel informatie en antwoorden op veelgestelde vragen, die u helpen in dit proces. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Indien gewenst komt onze adviseur graag vrijblijvend langs om te bekijken welke soort waterontharder mogelijk is. Zo kunt u met een gerust hart de juiste waterontharder kopen en laten installeren. En wie weet bent u onze nieuwste zeer tevreden klant!