Waterontharder kopen

Hoe groot uw huishouden ook is, Remon heeft de geschikte waterontharder. Wij onderscheiden ons door het uitgebreide assortiment waterontharders. Zowel met als zonder stroom, één of twee cilinders, digitaal of analoog, alles is mogelijk! Wij hebben gegarandeerd een type waterontharder dat aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies op maat

Remon Deluxe Neva

Niet voor niets de meest complete waterontharder!

De Neva behoort tot de topklasse onder de waterontharders. De Neva is voorzien van een gepolijste glazen plaat met ingebouwd kleurenscherm voorzien van Nederlandstalig menu. Het glazen display is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Doordat het display in het glas is verwerkt krijgen vuile deeltjes geen kans zich te nestelen zoals ze dat bij ouderwetse druktoetsen wel kunnen doen. De ontsmettingsmodule verwijdert door middel van zoutelektrolyse preventief mogelijke bacteriën. De vakantiemodus zorgt ervoor dat water nooit te lang stil blijft staan in de waterontharder als u langere tijd van huis bent. Al deze eigenschappen zorgen er samen voor dat bacteriën en virussen geen kans hebben. Zie hier waarom de Deluxe serie de meest verkochte modellen zijn.

Remon Deluxe Neva glasplaat


Remon Deluxe Tara

De ideale waterontharder bij beperkte ruimte!

Tara is een van de meest geavanceerde waterontharders in Nederland. De Tara is in verschillende groottes leverbaar en daardoor geschikt voor elk huishouden. Doordat het zoutvat en de harscilinder los van elkaar geplaatst kunnen worden, past de ontharder ook gemakkelijk in kleinere ruimtes (kruipruimte, meterkast, trapkast etc.). Deze waterverzachter is dankzij verschillende modules zeer uitgebreid en beschikt o.a. over een ontsmettingsmodule en vakantiemodus. Dankzij het heldere kleurenbeeldscherm is informatie gemakkelijk af te lezen.

Door temperatuurverschillen tussen het water in de harscilinder en de omgeving kan er condensvorming rondom de harscilinder ontstaan. Dankzij de dubbelwandige uitvoering krijgt condensvorming geen kans. Daarnaast wordt de kans op bacterievorming ook nog eens verkleind, doordat het water in de cilinder geen hoge temperaturen meer kan aannemen.

Een waterontharder kopen, wat kost dat eigenlijk?

Onze waterontharders zijn het resultaat van meer dan 40 jaar doorontwikkeling en kenmerken zich door hun sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Lees hier alles over de prijs van onze waterontharders. Remon geeft 15 jaar garantie op een waterontharder. Voor een waterontharder heeft u onthardingszout nodig. Een gemiddeld huishouden verbruikt tussen de 75 en 100 kg zout op jaarbasis. Heeft u een onderhoudscontract afgesloten bij Remon? Dan brengt de servicemonteur dit zout kosteloos voor u mee. Zout bestellen is daardoor niet nodig. Wilt u toch meer zout bestellen, dan kan dit uiteraard gewoon bij Remon! Wilt u weten welk type waterontharder u het beste kunt kopen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Samen met u zoeken zij uit welke waterontharder het beste bij uw situatie past zodat u altijd de meest geschikte waterontharder koopt.

Voordelen van een waterontharder

De voordelen van een waterontharder zijn, buiten dat het het kalk uit het water haalt, als volgt:

 1. Betere smaak
  De waterontharder zorgt voor kalkvrij water. Zacht water voelt een stuk lichter en voller aan dan hard water. Hierdoor zal niet alleen ontkalkt water zelf lekkerder smaken, maar ook uw thee of koffie smaakt beter.
 2. Besparing op schoonmaakmiddelen
  De waterontharder zorgt voor een betere werking van zeep, waspoeder en glansmiddelen. Dankzij de waterontkalker heeft u zo’n 25% tot 30% minder schoonmaakmiddel nodig en dat bespaart kosten. Na de ingebruikname van de waterontharder ontsmet deze de oude kalkaanslag. Hierdoor zal de reeds aanwezige kalk vanzelf verdwijnen. Kalkaanslag zal geen schoonmaakklus meer zijn.
 3. Langere levensduur van apparaten en textiel
  Door het zachte water kan de levensduur van apparaten die veel water gebruiken met wel 30% worden verlengd. Textiel gaat ook langer mee omdat dit wordt gewassen in het zachte water zonder kalk (kalkvrij water).
 4. Voorkomt bacterievorming
  Onze waterontharders zijn voorzien van verschillende maatregelen tegen bacterievorming.

Ik wil meer informatie over bacteriepreventie Alle voordelen van een waterontharder

Meer informatie voordat u een waterontharder koopt

Wilt u een waterontharder laten plaatsen? U heeft vast nog vragen en dat snappen we bij Remon maar al te goed. Op onze site vindt u veel informatie en antwoorden op veelgestelde vragen, die u helpen in dit proces. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Indien gewenst komt onze adviseur graag vrijblijvend langs om te bekijken welke soort waterontharder mogelijk is. Zo kunt u met een gerust hart de juiste waterontharder kopen en laten installeren. En wie weet bent u onze nieuwste zeer tevreden klant!

 

Uw waterontharder zelf monteren?

De waterontharder op de juiste manier monteren is erg belangrijk voor een optimale werking en levensduur van het apparaat. Met de juiste kennis en handigheid is zelfmontage van onze waterontharders goed mogelijk. Bij de aankoop van uw ontkalker ontvangt u alles om de montage uit te kunnen voeren. In de meegeleverde handleiding staat duidelijk omschreven hoe de waterontharder stap voor stap aangesloten dient te worden. Daarnaast ontvangt u een installatiekit,  hardheidstestset en onthardingszout.

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen.. Geen probleem! Onze ervaren telefonische helpdesk doet er alles aan om de installatie te laten slagen.